До уваги споживачiв ОКП «ДОНЕЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», якi до цього часу не отримують послугу теплопостачання!

На території міста Лиман послуги з теплопостачання надає ВО Краснолиманська тепломережа, яка є структурним підрозділом ОКП Донецьктеплокомуненерго.
Адміністрація підприємства приносить свої вибачення та повністю поділяє вашу стурбованість та занепокоєння щодо відсутності тепла у ваших оселях. Ми робимо все, щоб ви отримали якісну послугу якомога скоріше та не потерпали від все більшого посилення холодів.
Хочемо повідомити, що всі котельні тепломереж у населених пунктах Донецької області, що входять до складу обласного підприємства, повністю готові до подачі теплоносія в оселі мешканців.
Однак, ми дуже стурбовані тим, що і наші абоненти, і теплопостачальні підприємства опинилися у заручниках найбільшого постачальника – монополіста природного газу НАК «Нафтогаз України», який не виділив номінацію (ресурс) природного газу для початку опалювального сезону. Це стало причиною опломбування запірно-регулюючої арматури на вводі у котельні та не дає змогу підприємству розпочати постачання тепла до житлових будинків. До того ж існуючий борг за спожитий природний газ НАК «Нафтогаз України» використовує як підставу для блокування поточних рахунків. Всі кошти, що надходять на підприємство, автоматично переводяться на рахунки НАК «Нафтогаз України» в рахунок погашення боргів за минули періоди.
Адміністрація ОКП «Донецьктеплокомуненерго» робить все можливе, щоб знайти порозуміння з НАК «Нафтогаз України» щодо спільного вирішення питання та зняття соціального напруження у регіоні.
Ми розуміємо наскільки важливо для вас та ваших родин мати тепло та затишок у ваших домівках. Сподіваємось, що найближчим часом ми отримаємо змогу надати вам послугу з теплопостачання!

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner