У Слов'янську і Лимані поліцією затримано трьох розшукуваних правопорушників

Житель Херсонщини переховувався в Лимані від суду за зберігання наркотиків, а його "колега" зі Слов'янська півроку "подорожував" по домівках своїх знайомих. Зловмисник, який скоїв серію крадіжок на території району, виїхав до іншого міста, де намагався "пересидіти" свої проблеми із законом.
Під час виїзду на сімейний скандал співробітники Лиманської поліції звернули увагу на підозрілу поведінку одного з учасників конфлікту. 36-річний чоловік родом з Херсонської області явно нервував й намагався якнайшвидше закінчити розмову з правоохоронцями. При зверненні до операторів центру інформаційної підтримки ГУНП області поліцейські встановили, що даний громадянин знаходиться у розшуку за зберігання наркотиків.
Правопорушника було поміщендо до ізолятору тимчасового утримання. Він буде переданий херсонським правоохоронцям і незабаром постане перед судом.
У Слов'янську поліцією був знайдений розшукуваний місцевий житель, який вибрав для свого притулку "не ту" квартиру. Незабаром господар житла за підозрою у скоєнні розбою був затриманий поліцейськими, а його 41-річний гість після перевірки за базами даних виявився злочинцем, що знаходився у розшуку за зберігання наркотиків.
Ще один з жителів Слов'янська, затриманий після скоєння серії крадіжок з домоволодінь в селищі Райгородок, вирішив уникнути відповідальності. 35-річний правопорушник, перебуваючи під домашнім арештом в очікуванні суду, самовільно виїхав з міста. Він був виявлений співробітниками в розшуку в одному з медичних закладів Костянтинівки.

Слов'янський відділ поліції
Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner