Рятувальники провели заняття зі співробітниками казначейської служби

 

31 жовтня в Управлінні Державної казначейської служби України у м. Лимані співробітники Служби порятунку провели методичні заняття зі співробітниками казначейства з питань дотримання правил пожежної та техногенної безпеки. 
Під час заняття фахівці ДСНС нагадали представникам казначейської служби про основні правила безпеки життєдіяльності в побуті та на робочому місці. Особливу увагу під час профілактичного заходу було приділено алгоритму дій у разі виникнення пожежі, зокрема, як проводити евакуацію. Рятувальники розповіли присутнім про першочергові дії на випадок стрімкого поширення полум’я, сильного задимлення у приміщенні.  Також було відпрацьовано порядок дій персоналу на випадок виникнення пожежі, проведена евакуація працівників з будівлі, після чого умовна пожежа була ліквідована з пожежного крану внутрішнього протипожежного водопостачання. Представники Служби порятунку продемонстрували як правильно користуватися вогнегасниками. 
Окремо рятувальники зупинились на темі вибухонебезпечних предметів. Рятувальники розповіли учасникам заходу першочергові дії при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, які служби слід викликати в такій ситуації.
На завершення заходу, представники ДСНС поширили серед фахівців казначейства інформаційні пам’ятки, в яких викладені правила пожежної та техногенної безпеки.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner