Тренінг-семінар

 

В рамках роботи «Центру розвитку підприємництва» у Лиманському міському центрі зайнятості 31.10.2018р.  відбувся черговий тренінг-семінар, який проходить як для осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості так і для  діючих підприємців. На заході були присутні головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради Ірина Сабініна, представник Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Донецької області Алевтина Скора та представник Приватбанку Кристина Шелехан. 
Алевтина Скора розповіла про портал електронних послуг, реєстр застрахованих осіб, акцентувала увагу на легалізацію трудових відносин, сплати єдиного внеску та накоплення страхового стажу найманим працівникам.
Кристина Шелехан розповіла про банківські послуги для фізичних осіб та підприємців, щодо страхування нещасних випадків, медичне страхування, кредитування українського бізнесу.
Ірина Сабініна розповіла про умови участі у проекті підтримки малого та середнього бізнесу, поділилась актуальними бізнес-ідеями, також проінформувала про особливості складання бізнес-планів.
Спеціалісти центру зайнятості проінформували присутніх про соціальні послуги, яки служба зайнятості пропонує безробітним особам та роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб.
Учасники були ознайомлені з онлайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», сучасним сервісом «Електронний кабінет роботодавця», з можливістю онлайн навчання курсу «Підприємництво» за допомогою громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus», також були ознайомлені з діючими міжнародними грантовими проектами.
На заході було обговорено багато питань стосовно  відкриття власної справи, оподаткування, створення нових робочих місць, умови участі у проектах та питання щодо складання бізнес-плану.
Тренінг проводиться щосереди у приміщенні Лиманського міського центру зайнятості о 10 годині.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner