Про роботу міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати

 

31.10.2018р   заступником міського голови Гамаюновой Ю.М. проведено засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.
На засіданні були присутні всі члени робочої групи. В ході засідання було розглянуто питання:
- виплата заробітної плати найманим працівникам не нижче встановленого законодавством мінімуму.
Дане питання є дуже важливими, адже не знаючи законодавства, працівники не отримують соціальний пакет який гарантований державою, роботодавці порушують законодавство нерідко через необізнаність та не врахування змін в чинному законодавстві.
На засідання були запрошені  представники підприємств, організацій, установ та фізичні особи-підприємці району, найманим працівникам яких  було нараховано заробітну плату нижче мінімального законодавчо встановленого розміру.
Запрошені керівники підприємств надали пояснення щодо причин виплати заробітної плати найманим працівникам в розмірі менше мінімального,  розповіли про вжиті заходи щодо її підвищення. Кожному з них були надані рекомендації щодо впорядкування трудових відносин з найманими працівниками, забезпечення нарахування заробітної плати не нижче мінімальної законодавчо встановленої.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner