День відкритих дверей ЦЗ

 

Досить складно зробити вибір майбутньої професії. Опираючись тільки на зовнішні прояви професії, без урахування її внутрішніх вимог, обмежень і різного роду зобов'язань - це експеримент, який може коштувати дуже дорого не тільки людині, але й її оточенню.
З метою привернення уваги молоді до актуальних на ринку праці професій, розширення світогляду та поглиблення знань про світ професій,   спеціалістами Лиманського МЦЗ  30 жовтня проведено День відкритих дверей центру зайнятості для учнівської молоді з учнями 8 класу  ліцею м. Лиман. 
Школярі   отримали інформацію про актуальні професії, стан ринку праці міста, переглянули відеоролики про професії, почули про особливості і специфіку тієї чи іншої професії. Фахівці центру ознайомили учнів з можливістю он-лайн тестування за допомогою програми «Центр профорієнтації» та веб-базованою платформою «Моя професія: консультаційна мережа», які дозволять понуритися у світ професій, визначитися з плануванням свого професійного шляху та обрати навчальний заклад.
Але, фахівці центру зайнятості вирішили продовжити цікаву подорож у світ професій запропонував ліцеїстам професіографічну екскурсію до «Лиманського центру безпеки громадян». Там учнів ознайомили з аспектами професії «пожежний рятувальник», показали як працює місцева пожежна охорона та роз'яснили,  як потрібно поводитись в надзвичайних ситуаціях. Діти отримали можливість відчути себе на місці рятувальника, вдягнувши захисний одяг та посидівши за кермом пожежної машини.  
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner