Поліцейські спецпідрозділу КОРД отримали нагороди

 

До Дня створення Корпусу оперативно-раптової дії начальник поліції Донецької області Микола Семенишин нагородив бійців, які відзначилися при виконанні найбільш ризикованих завдань в умовах бойових дій.
28 жовтня 2015 року у Києві розпочався набір у новий спецпідрозділ. А рівно за рік, 28 жовтня 2016 року, на Донеччині було створено потужний штурмовий загін, призначений для супроводження поліцейських операцій і затримання озброєних злочинців.
Через специфіку прифронтового регіону донецькому КОРДу була відведена особлива роль. Серед спецпризначенців – учасники бойових дій.
Бійці несли службу на лінії розмежування в період активних обстрілів. В Авдіївці вивели 15 людей з палаючого будинку, патрулювали Красногорівку після удару бойовиків по лікарні та школі, знешкоджували диверсантів під час спроби прориву терористів у Мар’їнці.
У мирних містах поліцейські Корпусу оперативно-раптової дії брали участь у звільненні заручника, якого захопили заради викупу, затриманні найманих вбивць.
Начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин подякував спецпризначенцям за службу та вручив цінні подарунки та грамоти.

Відділ комунікації поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner