Стратегії розвитку Лиманської об’єднаної територіальної громади до 2025 року

 

«В межах «Програми з відновлення та розбудови миру», що реалізується за підтримки Програми розвитку ООН, проведено роботу щодо розроблення Стратегії розвитку Лиманської об’єднаної територіальної громади до 2025 року.
Розпорядженням міського голови від 15 вересня 2017 року №511, затверджені Положення та склад робочої групи з розробки Стратегії, до якого увійшли 48 членів робочої групи: депутати міської ради, старости, представники бізнесу, бюджетоутворюючих підприємств, громадських та молодіжних організацій, експерти-консультанти стратегічного планування
По всій території громади було розміщено постери з інформацією де і як можна подати свої пропозиції щодо розробки Стратегії, проведено незалежне опитування шляхом анкетування мешканців та підприємців. Відбулось 5 засідань робочої групи, в ході яких визначено методологію та процес стратегічного планування; місію та стратегічне бачення розвитку громади; ідентифікацію проблем та їх рейтингування; стратегічні та оперативні цілі, завдання. 
Прийнято рішення виконавчого комітету міської ради «Про проведення консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Лиманської об’єднаної територіальної громади до 2025 року».
З проектом Стратегії розвитку Лиманської ОТГ до 2025 року ви можете ознайомитися на офіційному сайті Лиманської міської ради у розділі «Стратегія розвитку ОТГ» за посиланням http://krliman.gov.ua/uk/page/strategiya-rozvitku-otg
Пропозиції з приміткою “Стратегія розвитку” ви можете надсилати до 19.11.2018 р:
- в приймальню міського голови за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, ІІ поверх;
- на електронну пошту: rada@krliman.gov.ua (приймальня міського голови);
- на електронну пошту: liman-ekonotd@ukr.net (відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради).
Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за тел. 4-12-39, 4-23-01 (відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради, приміщення виконавчого комітету міської ради, м. Лиман, вул. Незалежності, 46, ІІІ поверх).
Після проведення громадського обговорення, проект Стратегії розвитку Лиманської ОТГ до 2025 року буде винесено на чергове засідання сесії міської ради, яке відбудеться 22 листопада 2018 року.»
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner