Проведення конкурсу міні-проектів в м. Лиман

 

Відділ ЖКГ  виконавчого комітету Лиманської міської ради інформує, що в м. Лиман був оголошений конкурс міні-проектів, спрямований на вирішення проблем поточного ремонту під’їздів житлового фонду. В газеті “Зоря” від 12.09.2018р та на сайті Лиманської міської ради  було розміщено повідомлення про подачу документально оформлених міні-проектів впродовж одного місяця з дня початку оголошення конкурсу.
Так, 12 жовтня 2018 року відбулося засідання експертної комісії Конкурсу міні-проектів в м. Лиман. Заявки, що надійшли на Конкурс міні-проектів:
- Від мешканців будинку №11 по вул. Гасієва 11, під’їзд №1 м. Лиман – керівник міні –проекту Ніколаєва Олена Петрівна, метою яких є приведення під’їзду в належний та безпечний стан, теплозбереження будинку
- Від мешканців будинку №1а вул. Оборони м. Лиман , під’їзд№1, керівник проекту –Ліннік Наталія Михайлівна, метою яких є приведення під’їзду в належний та безпечний стан, теплозбереження будинку.
- Від мешканців будинку  №16 вул. К. Гасієва, під’їзд №2, керівник проекту Погребняк Станіслав Анатолійович, метою яких є теплозбереження будинку, затишний та безпечний стан під’їзду, були одобрені та визначені Грантоотримувачами. Реалізацію проекту буде здійснювати КП «Лиманська СЄЗ» . Наразі тривають роботи по підготовці документів для проведення поточного ремонту в заявлених під’їздах.  
Виконавчий комітет вкотре нагадує, що підтримка громадських ініціатив для спільного вирішення проблем з поточного ремонту під’їздів житлового фонду є,  потрібно тільки мати бажання.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner