Ярмарок професій


З метою сприяння професійному самовизначенню учнівської молоді, підвищення мотивації до праці та адаптації до умов сучасного ринку праці, а також для задоволення потреб роботодавців у кадрах в майбутньому, фахівці Лиманського міського центру зайнятості спільно з молодіжним центром “Альтанка” 20 вересня 2018 року провели ярмарок професій для учнів 9 класів  Лиманської ЗОШ №2.
У заході взяли участь представники Лиманського медичного коледжу ДНМУ, Лиманського професійно-технічного училища, Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури.
Представники навчальних закладів підготували відеопрезентації, за допомогою яких ознайомили учнів із умовами вступу, професіями та спеціальностями, за якими проводиться навчання.  Їх виступи супроводжувались різноманітними творчими і цікавими номерами.
Фахівці центру зайнятості ознайомили учнів з послугами служби зайнятості для молоді, надали інформацію про новітні технології, які використовує в роботі служба зайнятості у тому числі про безкоштовний додаток  «Центр профорієнтації» на Google Play, який допомагає  учням спланувати свій професійних шлях.
Сподіваємось, що цей захід став для молоді важливим, корисним та цікавим і буде сприяти усвідомленому вибору професії серед учнів.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner