Поліція Лимана встановлює обставини двох ДТП з постраждалими

Одна аварія трапилася у Лимані, в ній постраждав 3-річний пасажир велосипеду. Друга дорожня пригода сталася на автодорозі «Лиман-Добропілля» - тілесні ушкодження отримав пішохід. Відкриті кримінальні провадження.
Вчора, 8 липня, близько 8.00 до поліції Лимана надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Комарова.
Поліцейські попередньо встановили, що рухаючись на велосипеді разом зі своїм 3-річним сином, 34-річний чоловік не переконався у безпеці маневру та почав повертати. В цей час позаду їхав водій авто «ВАЗ» не вибравши безпечної дистанції та швидкості, не встиг своєчасно відреагувати та скоїв бокове зіткнення з велосипедом.
Внаслідок ДТП постраждала дитина – пасажир велосипеду.
У другій аварії, яка сталася  близько 19.00 на автодорозі «Лиман-Добропілля», постраждала 66-річна жінка. Потерпіла перебігала дорогу у невстановленому місті.
За цими фактами відкрито кримінальні провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами».
Триває досудове розслідування.
 
Краматорське районне управління поліції Донецької області  
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner