У Слов'янську та Лимані стались ДТП із загиблими. За попередньою інформацією, в обох випадках водії були нетверезими

Житель Лиману збив літню жінку на велосипеді, що стало причиною її загибелі. Мешканець Слов'янського району загинув у результаті зіткнення з вантажним автомобілем.
Близько 17:00 у Лимані на вулиці Пушкіна (неподалік від школи №2) сталась дорожньо-транспортна пригода: автомобіль ВАЗ скоїв наїзд на жінку, що рухалась на веловипеді. Від отриманих травм 61-річна жителька міста загинула. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили порожній автомобіль. Нарядом групи реагування водій, що мав ознаки алкогольного сп'яніння, був затриманий й доставлений до Лиманського відділення поліції. Він також виявився місцевим жителем 1962 року народження.
О 4 ранку у мікрорайоні Хімік Слов'янська сталось ще одне ДТП за участю нетверезого водія. На вулиці Сучасній автомобіль "Мазда" під керуванням жителя району 1987 року народження виїхав на зустрічну смугу руху, зіткнувся із зерновозом "МАЗ" та злетів у кювет. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Жінку 1984 року народження, яка також перебувала в машині, було госпіталізовано із закритою черепно-мозковою травмою, рваними ранами та відкритими переломами.
За вказаними фактами поліцією відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами".
Поліція нагадує, що водіння у стані сп'яніння є однією з головних причин смертності та травматизму на дорозі.
Нагадуємо, що тиждень тому в Слов'янську з вини нетверезого водія загинула 35-річна жінка.

Слов'янський відділ поліції
Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner