Тренінги по розвитку підприємницької діяльності

 

Активну молодь Донецької області запрошують на тренінги по розвитку підприємницької діяльності, після проходження яких буде можливість отримати грант на самозайнятість.
Гуманітарна організація "Save the Children in Ukraine" повідомляє, що  проект націлений на розвиток підприємницького потенціалу уразливої молоді, забезпечення розширення доступу до можливостей освіти і професійної підготовки для подальшого працевлаштування, у Фейсбук.
Взяти участь в тренінгах, які пройдуть в Краматорську, Бахмуте, Слов'янську і Лимані запрошується молодь 18-29 років, переважно з числа ВПЛ. 
Навчання пройде в двох напрямах: 
- тренінги по трансверсальних навичках, програма яких включатиме техніку продажів, уміння вести переговори, а також навички роботи в Exсel (реєстрація за посиланням https://ru.surveymonkey.com/r/ZYWFZ5L), 
- тренінги по підприємницькій діяльності з подальшим написанням бізнес проектів, 20-ти з яких на основі конкурсу буде виданий грошовий грант для початку власного бізнесу (реєстрація за посиланням https://ru.surveymonkey.com/r/SFMTPQN).
Проект реалізує міжнародна гуманітарна організація "Save the Children in Ukraine" в Україні у рамках проекту EU4Youth: "Кращі навички для кращого майбутнього" спільно з партнерською організацією благодійний фонд "Слов'янське Серце". Детальнішу інформацію про тренінги і можливість отримати грант можна дізнатися по телефонах: +38 096 834 16 19, +38 095 654 52 79, +38 050 420 20 92, +38 063 821 26 01.

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner