Все про ВАКЦИНАЦІЮ на території Лиманської громади

 

З початку кампанії з вакцинації на  території Лиманської громади проведено 6483 щеплень
Повну імунізацію проти COVID-19  станом на 22 жовтня 2021 року отримали 4019 мешканців громади.
З 18 жовтня Донеччину , в тому числі Лиманську громаду  перевели до “червоної” зони епідемічної небезпеки. Від початку тижня навантаження на пункти масової вакцинації в громаді збільшилось, адже зросла кількість охочих зробити щеплення.

Ця позитивна тенденція свідчить що наші мешканці стали більш свідомими і розуміють яку загрозу для життя несе  COVID-19.
Вакцинація проти COVID-19 на території громади  здійснюється силами мобільних бригад з імунізації, пунктів щеплень та медичних працівників амбулаторій в населених пунктах.
Пам’ятайте, вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.
Записатися на вакцинацію проти COVID-19 можна через свого сімейного лікаря, або ж зателефонувати  безпосередньо до реєстратури медичного закладу, де діє пункт щеплення. Організовані колективи з понад 40 охочими щепитися можуть телефонувати за номером телефону  0501078518.
Дізнавайтеся більше про заходи протидії COVID-19 за номером телефону гарячої лінії КНП”ЦПМСД “ Лиманської міської ради -0663477701.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner