Кубок пам'яті Володимира Бражника серед учасників та ветеранів АТО/ООС

 

10 жовтня на спортивному майданчику ЗОШ №2 відбувся традиційний футбольний турнір "Кубок пам'яті Володимира Бражника серед учасників та ветеранів АТО/ООС”, який проводився за ініціативи ГО “Спілка воїнів АТО та десантників Лиманщини” і за підтримки Лиманської міської ради. На заході були присутні рідні та близькі загиблого героя, міський голова Олександр Журавльов, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Сергій Головченко.
Цього року участь у змаганнях взяли 3 футбольні команди:
“Патріот” — 81 окрема аеромобільна бригада учасники ООС;
“Тризуб” ветерани АТО/ООС м. Лиман;
“Ветеран 81”, ветерани АТО/ООС, 81 окрема аеромобільна бригада.
“Турнір “Кубок пам’яті Володимира Бражника” - це данина пам’яті герою Лиманщини - Володимиру Бражнику.
Ми пишаємось нашим героєм, шануємо його мужність, героїзм та самопожертву! Володимир справжній герой та патріот! Коли на Донеччину прийшла біда, ні на мить не вагаючись пішов захищати Батьківщину від ворога. Він загинув в ім’я Батьківщини, захищаючи її територіальну цілісність та суверенітет. Його величний подвиг прославляє Лиманщину!
То ж сьогодні військовослужбовці та ветерани АТО/ООС поборються в змаганнях з міні-футболу здобуваючи перемогу та шануючи пам’ять Володимира Бражника!” - зазначив Олександр Журавльов у своєму виступі.
Привітати учасників та гостей турніру танцем “Весняночка” завітав проєкт “Тримай ритм серця своєї країни” під керівництвом ГО “Слов’янська січ”.
Право на перший удар по м’ячу надали сину Володимира - Іллі Бражнику.
В запеклій боротьбі першість здобула команда “Тризуб” ветерани АТО/ООС м.Лиман. Друге місце виборола команда “Патріот” — 81 бригада, учасники ООС, і замкнула трійку лідерів команда “Ветеран 81”, ветерани АТО/ООС, 81 бригада.
Також за результатами гри було визначено кращого воротаря, кращого захисника та кращого нападника.
Усі учасники показали чудову гру та гідно проявили себе в спортивній боротьбі. Переможцям очільник міста Олександр Журавльов разом із Іллєю Бражником вручили кубки, медалі, дипломи та солодкі подарунки і побажали всім учасникам міцного здоров’я та не лише спортивних перемог.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner