Шановні працівники Лиманської філії Державної установи

 “Донецький обласний центр контролю та профілактики хвороб” та Донецького відокремленого підрозділу Державної установи “Лабораторний центр на залізничному транспорті”!

    Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби!
    Питання збереження здоров’я людей та забезпечення належних санітарно-епідемічних умов в усіх сферах життя завжди постають на перше місце в Україні. Зараз, зважаючи на пандемію коронавірусу, здоров’я людей - це найболючіше питання в усьому світі. Тому, в сучасних реаліях сьогодення, робота санітарного лікаря є особливо важливою. Вона  вимагає від Вас високого рівня професіоналізму, самовіддачі, відповідальності та великої мужності, бо саме Ви знаходитесь на передовій боротьби з найнебезпечнішими хворобами.
    Ви оберігається найцінніше - життя і здоров’я мешканців Лиманщини. Завдяки вашій сумлінній та самовідданій праці у громаді забезпечується своєчасність профілактичних та протиепідемічних заходів, ведеться контроль за недопущенням розповсюдження небезпечних інфекційних захворювань.
    Висловлюю щиру вдячність за Вашу невтомну працю задля забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя нашої громади та збереження життя й здоров’я її мешканців.
    Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту та благополуччя вашим родинам. Нехай мужність та витримка, оптимізм та мудрість, ніколи не покидають Вас у вашій нелегкій роботі.
    Хай завжди посміхається доля, а віра, надія й любов завжди крокують поруч по життю!  

Лиманський міський голова                    О.В. Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner