В Яровій відбулось свято полуниці

 

В Яровій відбулось свято полуниці.
Продовжується традиція Лиманського краю прославляти особливість своєї місцевості, а саме відзначати День полуниці: з ярмарком, конкурсами, виступами творчих колективів та різноманітною програмою для дітей.
Так, 9 червня в смт. Ярова відбувся полуничний ярмарок, який зібрав у себе у гостях не лише жителів громади, а й друзів із Краматорська, Слов’янська та інших міст.
Відкрили свято міський голова Петро Цимідан та староста Ярівського старостинського округу Олег Богуславський. Вони щиро привітали всіх, хто прийшов на свято та увійшли до членів журі конкурсів “Краща полуничка виросла на моїй грядці”, конкурсу страв та фотоконкурсу. Переможці конкурсів отримали подарунки від очільників громади та щирі привітання.
“Полуничний ярмарок розпочався із самого ранку, перший спад продавців був вже пів на дев’яту ранку, а покупців лише ставало більше. Це перший такий масштабний захід у Яровій, де було реалізовано приблизно 250 кілограм полуниці. Організатори заходу врахують все це у плануванні ярмарку 2019-го року”, - зазначила начальник відділу культури і туризму міської ради Наталія Роменська.
Творчі колективи громади подарували присутнім чудову, яскраву розважальну програму: пісні, танці, лотерея та різноманітні розваги для дітлахів. Працював безкоштовний батут для малечі.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner