Гра-Квест «Мої батьки - залізничники»

До міжнародного дня захисту дітей, 01 червня 2018 року на базі Центру Професійного Розвитку Персоналу пройшла Гра-квест "Мої батьки - залізничники" за участю Регіональної філії Донецької залізниці, Лиманського міського центру зайнятості, та дітей залізничників від 10 до 15 років.
На відкритті заходу наряду з працівниками Донецької залізниці, виступила  директор Лиманського центру зайнятості Єрьоменко Тетяна Анатоліївна, розповіла про важливість вибору професій, послуги, які надає центр, ознайомила школярів з наявністю в інформаційному секторі інформації в  більш як 250 різними професіями, із зазначенням місця навчання, майбутнього місця роботи і, навіть, передбачуваною заробітною платою, новітніми технологічними розробками он-лайн додатком до Android «Центру профорієнтації». Школярі зацікавилися отриманою інформацією та з побажаннями успіху і вдалого проходження квесту, розпочали гру.
Стає доброю традицією проведення інтерактивних заходів для школярів. Метою проведення цього заходу було підвищення престижу і інтересу до професії залізничника серед учнів, можливо хтось із них в майбутньому продовжить династію.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner