До уваги батьків дітей!

 

Адміністрація товариства з обмеженою відповідальністю позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний шлях» пропонує Вам оздоровити дітей від 7 до 17 років в таборі за заступним графіком заїздів:
1 зміна 12.06.2021р.-02.07.2021р. тема: «Космічна Одіссея»
Зміна -квест.  Кожен день присвячений відкриттю однієї з планет та пошуку «Чарівного талісману».
2 зміна 05.07.2021р.-25.07.2021р. тема: «Корпорація Зоряний шлях»
Буде працювати чотири кіностудії, які презентують власні кіно-шедеври «ЩАСЛИВЕ ЛІТО-2021»
3 зміна 29.07.2021р.- 18.08.2021р. тема: «Навколо світу за 21 день»
Зміна-квест. Ознайомлення з культурою різних країн: їх традиціями, національними святами. Підсумком цієї подорожі буде Фестиваль культур, який відбудеться наприкінці зміни.
Встановлена вартість путівки становить 14 900 грн. Вищезазначена вартість є актуальною на травень 2021 року , може бути переглянута у зв’язку з карантинними обмеженнями.
Заклад знаходиться в с. Соснове( біля міста Святогірськ). Хвойне повітря, заповідні місця, джерельна вода, сприятливий природно-кліматичний ландшафт- все це щедра природа надала місцем розташування дитячого табору. Затишні корпуси, їдальня на 80 місць, спортивний майданчик, футбольне і волейбольне поля, танцювальний майданчик, критий клуб, штучнй басейн та території табору і безліч затишних місць для відпочинку і розваг дітей. Спальні корпуси- це відремонтовані будівлі, в котрих діти розміщуються в кімнатах для 6 осіб. У кожній кімнаті санвузол. Душ- окрема будівля. Харчування 5 разове в їдальні табору.
На Ваших дітей чекає: іпотерапія (верхова їзда), лазертаг, зона психологічного розвантаження, творчі майстерні та арт студії, турпоходи. Фахові спеціалісти зроблять дозвілля дітей цікавим та безпечним.
Більш детальна інформація – за телефоном 066 529 3804( «Зоряний шлях»), сторінка в фейсбук:

Управління соціального захисту населення нагадує, що здійснює прийом заяв про намір оздоровлення дітей від батьків дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки та батьків дітей, які виховуються в сім’ях. 
Якщо є бажання оздоровити дітей у 2021 році, звертайтеся до управління соціального захисту населення Лиманської міської ради. 
Забезпечення оздоровленням та відпочинком дітей буде проводитися  на підставі заяв батьків в порядку черговості та в межах бюджетних призначень. Разом з заявою надається пакет документів.
За більш детальною інформацією звертайтесь до управління соціального захисту населення Лиманської міської ради за тел. 4-16-99, 4-22-90.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner