Тренінг щодо бізнес-планування

 

23.05.2018 року в рамках роботи «Центру розвитку підприємництва» у Лиманському МЦЗ відбувся черговий тренінг щодо основ бізнес-планування , який проходить як для осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості так і для  діючихі підприємців  На заходи були присутні головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради Сабініна Ірина Миколаївна, економіст обліково- інформаційного центру Калиновська Альона та переможець проекту «Український донецький куркуль» Оберемок Євген Володимирович. Участь  у тренінгу переможців проекту вже стала традиційною для Лиманського МЦЗ.
Директор центру зайнятості Тетяна Єрьоменко ознайомила присутніх з ситуацією на ринку праці в  м. Лиман та Лиманській ОТГ, послугами «Консалтингового простору» та новітніми технологічними розробками он-лайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва» , а також зазначила що такі заходи проводяться задля сприяння підприємницькій ініціативі .
Переможець  проекту «Український донецький куркуль» акцентував  увагу що треба серйозно ставитись до написання бізнес-плану , яким моментам треба приділити найбільшу увагу та поділився своїми враженнями про конкурсний відбір, а також подальшу діяльність після проекту.
Такі заходи будуть проводитись надалі,  щосереди у приміщенні Лиманського МЦЗ о 10 годині , завдяки ним всі бажаючі можуть отримати   вичерпні відповіді на запитання стосовно бізнес- планування.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner