Міні-ярмарок професій

 

У житті кожної людини настає момент, коли доводиться вирішувати,  де здобути (продовжити) освіту або куди піти працювати. Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який належить зробити випускникам навчальних закладів. Як знайти ту єдину, свою, щоб їй служити і приносити користь людям і суспільству, як уникнути помилок і розчарувань?
З метою допомогти зробити цей вибір, фахівці Лиманського центру зайнятості 18 травня 2018 р. в рамках виїзного заходу в об’єднану територіальну громаду провели міні-ярмарок професій в Ямпільському НВК для учнів старших класів. В заході прийняли участь Лиманське професійно-технічне училище та Краматорський машинобудівний коледж ДГМА.
Представники учбових закладів розповіли про спеціальності, за якими школярі можуть навчатися у майбутньому, умови вступу, подальшого навчання та працевлаштування.  
Деякі учні вже знають, куди підуть далі навчатись, але більшість з них ще не визначились з майбутньою професією, тому слухали зацікавлено та задавали багато питань.
Сподіваємось, школярі зроблять правильний вибір.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner