На що мешканцям Донеччини звернути увагу в рахунку за газ від YASNO

 

У грудні жителі регіону, які уклали договір на постачання газу з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), отримають у поштові скриньки перші платіжки. Розрахуватися за спожитий у листопаді газ згідно з Правилами слід до 25 грудня. У рахунках від YASNO вказані сума до сплати, тариф, за яким здійснено нарахування, кількість спожитих кубометрів палива тощо. Постачальник підготував детальне роз’яснення, на що варто звернути увагу в платіжці за газ.
Окрім особистих даних (П.І.Б., адреса, населений пункт тощо) та контактів компанії-постачальника в платіжках зазначені:
•    Новий особовий рахунок. Його ж кожен клієнт отримав після укладення договору та вже міг побачити у підтвердженні приєднання, що надійшло у Viber, SMS або електронною поштою.
•    EIC-код. Після укладання договору з новим постачальником персональний газовий номер залишився незмінним.
•    Об’єм спожитого газу. Вказану кількість кубометрів палива використано вже за період після приєднання до постачання від YASNO. Дані про об’єми споживання YASNO отримує від оператора газотранспортної системи – облгазу чи міськгазу. Отже, показання лічильника, як і раніше, слід щомісяця з 1 по 5 число повідомляти саме цій компанії – вашому облгазу чи міськгазу. 
•    Тариф, за яким здійснювалося постачання та, відповідно, нарахування. Тариф YASNO в листопаді – 6,49 грн/м3 з ПДВ. 
•    Сума до сплати. Постачальник застосовує тариф до спожитого об’єму газу. 
•    Очікуване споживання у грудні. Його розмір для кожного клієнта визначається індивідуально і залежить від обсягу споживання в минулому місяці. Рекомендований платіж може допомогти клієнтам планувати витрати на комунальні послуги заздалегідь.
•    Банківські реквізити для оплати. Вони відрізняються від реквізитів для розрахунку за електроенергію й розташовані у лівому верхньому кутку платіжки. Реквізити також розміщені на сайті YASNO в розділі «Оплата за газ».
«YASNO зробив платіжку за газ простою та зрозумілою і наповнив її максимально потрібною для клієнта інформацією. Але щоб сплатити за спожите блакитне паливо, не обов’язково чекати на доставку паперового рахунку. Зробити це швидко та без комісії можна в Особистому кабінеті – єдиному для розрахунків за електроенергію та газу. Доступна ціна YASNO вигідно відрізняється практично від всіх постачальників і у грудні залишилась незмінною – 6,49 грн/м3 з ПДВ. Крім того, ми пропонуємо клієнтам обслуговування в онлайн-сервісах і зручних та доступних енергоофісах, знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності», – розказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
Нагадаємо, приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті, у Viber або найближчому енергоофісі. Також у Краматорську, Слов’янську та Соледарі допомагають оформлювати документи у відділеннях ПУМБ. Щоб приєднатися до постачання від YASNO, слід заповнити в електронному або письмовому вигляді заяву-приєднання й надати копії паспорта, ІПН, останнього рахунку за постачання газу та документів, що підтверджують право власності на нерухомість і, відповідно, на укладення договору із компанією-постачальником. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner