Приберіть сухостій – попередьте виникнення пожежі !!!

 

Останнім часом на території Лиманщини фіксується різке зростання кількості пожеж від загорянь та випалювання сухостою. Відсутність опадів протягом тривалого періоду часу, надзвичайний рівень пожежної небезпеки та вітряна погода сприяють збільшенню кількості пожеж на відкритих територіях. Однак, разом з тим, серед основних причин займань переважає порушення громадянами елементарних правил пожежної безпеки.
21 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Донецькій області є невід'ємною частиною Лиманської ОТГ, тому з метою запобігти ймовірним пожежам, 20 вересня рятувальниками була скошена та прибрана суха трава на прилеглій до підрозділу території.
Також, хочемо висловити велику подяку за ініціативу старості Криволуцького старостинського округу Лиманської ОТГ Любові Філоненко та всім небайдужим мешканцям громади за їх велику працю у прибирання сухостою в с. Крива Лука, с. Озерне та с. Діброва. Дуже приємно жити поряд з людьми, які вболівають за життя нашого краю. 
Лиманські рятувальники звертаються до підприємств, установ та організацій, а також до місцевих жителів Лиманщини з проханням прибрати свою прилеглу територію від сухостою, бо через необережне поводження з вогнем або недопалок чи сірник, необачно викинутий на суху траву поряд з вашою прилеглою територією, може призвести до перекидання полум’я на споруди житлового сектору та завдати вам значні матеріальні втрати.
Чиста та прибрана від сухостою прибудинкова територія не тільки збереже Вас від жахливих наслідків пожеж, а також буде й милувати Ваше око!

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України    у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner