До чат-боту «Слов’янськ проти наркотиків» приєдналися майже 200 громадян

 

Сьогодні начальник поліції Станіслав Загурський зустрівся зі співзасновником боту Головою молодіжної ради Дариною Ніколаєнко. Під час зустрічі обговорили нові ініціативи, які можна втілити у рамках співпраці.
Під час зустрічі були обговорені механізми взаємодії поліцейських, місцевої влади, громадськості, які здійснюють спільні заходи щодо запобігання та протидії наркоторгівлі. Основну увагу було приділено питанню проведення належної перевірки отриманої інформації через бот.
У Слов'янську 8 вересня був запущений в роботу чат-бот «Слов’янськ проти наркотиків». За чотири дні до нього вже приєдналися 191 громадянин. Телеграм ЧАТ-БОТ, призначений для активного залучення громадян до протидії незаконному розповсюдженню наркотичних засобів.
Чат-бот «Слов’янськ проти наркотиків» має можливість отримувати від небайдужих громадян фотографії «графіті» (написи) з «наркоадресами», адреси в месенджері Telegram з продажу наркотиків та блокувати їх, адреси аптек, де продають нарковмисні препарати без рецепту, а також точки продажу наркотиків.
За кілька днів роботи від громадян надійшло 15 повідомлень:
-          написи з наркорекламою – 7;
-          місця вживання наркотиків – 2;
-          аптеки з прекурсорами – 2;
-          канали продажу наркотиків – 4.
Вся отримана інформація ретельно перевіряється.
Для того щоб приєднатися до чат-боту вам необхідно просто перейти за посиланням  https://t.me/SlovianskAgainstDrugs_Bot, активувати бот та слідувати вказівкам, після чого Ви зможете самостійно надсилати зображення адрес наркокрамниць.

Слов'янський відділ поліції Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner