Шановні земляки та ветерани Другої світової війни!

 

8 вересня виповнюється 77 років з дня визволення Донбасу від нацистських загарбників - прийміть щирі вітання з цією знаменною датою!
З кожним роком ми віддаляємось від тих страшних днів, найкривавішої події в історії людства - Другої світової війни. 
Нещодавно виповнилося 75 років від дня закінчення Другої Світової війни, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні. Все менше й менше свідків тих далеких подій: хто на власні очі бачив усі жахи війни, хто на собі відчув нелюдську злість катів, чиї серця назавжди сповнені болем та сумом. 
Але ми ніколи не забудемо про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом нашого народу. Невтішні факти назавжди закарбувалися у нашій пам’яті: майже пів мільйону людських життів забрали роки окупації Донбасу та його визволення!Ці мужні, незламні люди, відстоювали мир, свободу й незалежність нашої Батьківщини - це герої, пам’ять про яких невмируща! В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. 
Згадаємо добрим словом та схилимо голови перед могилами полеглих у роки Другої Світової війни. Вічна слава їм та світла пам’ять!
Мужність і відвага, героїзм та нескореність духу ветеранів є зразком для прийдешніх поколінь. І саме сьогодні захисники України з гідністю успадковують славні традиції українського воїнства та дають відсіч ворогу.
Шановні ветерани Другої світової війни! Дякуємо вам за ваш подвиг, за самовідданість та палку жагу перемоги! Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних і близьких. Нехай з вами буде Божа ласка! 

Міський голова Петро Цимідан

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner