«Сучасні інструменти для успішного працевлаштування»


Продовжується дистанційна робота з клієнтами служби зайнятості. Протягом тижня провідний фахівець з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості проводила онлайн вебінари  за використанням зв`язку Skype за темами: "Підготовка резюме" та "Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі "Skype".
«Мета резюме - привернути увагу до себе при першому, як правило, заочному знайомстві, справити сприятливе враження й спонукати роботодавця запросити на співбесіду» - акцентувала фахівчиня. Під час заходу були проаналізовані типові помилки при написанні резюме. Також присутніх ознайомили з такою формою самопрезентації як відеорезюме, яке допоможе підвищити шанси на ринку праці.
Опановувати навички самопрезентації та підготовки до співбесіди з роботодавцем в онлайн режимі вчились протягом тематичного вебінару.
Для набуття додаткових знань фахівчиня центру зайнятості рекомендувала слухачам пройти навчальний курс «Успішне працевлаштування: що потрібно знати?» на Освітньому порталі Державної служби зайнятості https://skills.dcz.gov.ua
та «Як знайти роботу своєї мрії» на освітній платформі Prometheus: https://prometheus.org.ua.    

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner