«Вебінари для безробітних»


Фахівці Лиманського міського центру зайнятості протягом тижня проводили тематичні вебінари із застосуванням зв’язку Skype для осіб, що перебувають на обліку. Теми для вебінарів обрали актуальні, враховуючи поступовий вихід із карантинних обмежень: "Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі "Skype", "Підготовка резюме",  "Мої слабкі та сильні сторони".
Як поліпшити резюме, щоб вас частіше запрошували на співбесіди, пастки при складанні резюме – ці та інші питання розглядались на вебанарі "Підготовка резюме". Слухачі дізнались про його види та структуру, отримали корисні поради.
На вебінарах "Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі "Skype" та "Мої слабкі та сильні сторони" у клієнтів служби зайнятості була можливість розібратися в собі, визначити найкраще, свої плюси та мінуси, опанувати навички самопрезентації для успішного проходження співбесіди з потенційним роботодавцем.
Окрему увагу на вебінарах приділяли самостійному навчанню у дистанційному форматі на веб-сайтах Державної служби зайнятості «Освітньому порталу ДСЗ» skills.dcz.gov.ua.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner