Повідомлення №1 про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації “Схема планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)”

 

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні» Лиманська міська рада повідомляє, що на розгляд громадськості виноситься проект містобудівної документації “Схема планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)” та “Звіт про стратегічну оцінку у складі містобудівної документації (Схеми планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)”.
Відповідно до п.3 ст.12 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розпорядження голови облдержадміністрації №1184/5-17 від 28.09.2017 містобудівна документація “Схема планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)” затверджується головою Донецької обласної державної адміністрації.
З проектом “Схема планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)” та “Звітом про стратегічну оцінку у складі містобудівної документації (Схеми планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)” можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради за адресою: вул. Незалежності, б.46, м.Лиман, Донецька область, 84401 тел. (06261)4-12-34 та на офіційному сайті Лиманської міської ради  http://krliman.gov.ua/uk .
Письмові пропозиції та зауваження подаються протягом 30 (тридцяти) днів з моменту опублікування до Лиманської міської ради Донецької області, за адресою: вул. Незалежності, б.46, м.Лиман, Донецька область, 84401 тел. (06261)4-12-34, E–mail: liman_arch@ukr.net, код ЄДРПОУ 38068238
Громадські слухання “Звіту про стратегічну оцінку у складі містобудівної документації (Схеми планування території району (в межах Лиманської об'єднаної територіальної громади)” відбудуться 27.03.2020 о 10.00 в Лиманській міській раді, за адресою: вул. Незалежності, б.46, м.Лиман, Донецька область, 84401.
Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.
В проекті екологічна інформація наведена із статистичних даних, отриманих з відкритого доступу.
Потреба в необхідності проведення транскордонних консультацій щодо проекту відсутня.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner