Лиманський міський центр зайнятості повідомляє

 

Розширяючи компетенції кар’єрних радників


10 травня у Лиманському міському центрі зайнятості пройшов інформаційно-навчальний семінар за участю спеціалістів центру та представника відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради Анни Андреєвой.
«Індивідуальний підхід до клієнта – це пріоритет у роботі кар’єрних радників служби зайнятості. Саме кар’єрний радник допомагатиме кожному шукачеві роботи чи безробітному зорієнтуватись на ринку праці та знайти прийнятне місце роботи», – зазначила директор Лиманського міького центру зайнятості Тетяна Єрьоменко. 
Питання, які були порушені на заході, стосувались діючих програм та проектів по створенню нових робочих місць у місті та районі. Фахівці обговорили напрями співпраці з роботодавцями та безробітними особами по наданню соціальних послуг.
Мета пройденного семінару – орієнтація на ринку праці громади, підвищення компетентності кар’єрних радників, вдосконалення якості послуг особам, які шукають роботу. 
Інформаційні семінари для кар’єрних радників з представниками державних та місцевих органів влади запроваджено на постійній основі.

Робоча зустріч – запорука плідної співпраці


15 травня відбулась робоча зустріч директора Лиманського міського центру зайнятості Тетяни Єрьоменко з начальником служби кадрової та соціальної політики Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця» Володимиром Білим та в.о. заступника начальника відділу кадрів Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця» Аллою Братерською. Захід пройшов в рамках підписаного меморандуму про взаємодію між Державною службою зайнятості та АТ «Українська залізниця».
В ході зустрічі соціальні партнери обговорили шляхи співпраці  у напрямку укомплектування вакансій, використання новітніх форм роботи служби зайнятості, проведення спільної профорієнтаційної роботи.
“Значну увагу ми приділяємо резюме, які надають шукачі роботи, - зазначила виконуюча обов’язки заступника начальника відділу кадрів Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця» Алла Братерська, - Якщо в день звернення ми не можемо запропонувати вакансію, резюме залишається в кадровому резерві підприємства. При наявності вільного місця з безробітним зв’яжеться представник і запросить на співбесіду”.
Наприкінці зустрічі було заплановано спільні заходи із забезпечення  якісними кадрами потреби підприємства. 

Тренінг щодо бізнес планування

15 травня у Лиманському міському центрі зайнятості відбувся щотижневий семінар-тренінг з основ бізнес-планування. Участь у заході взяли представники ТОВ «Бізнес Консультант» Юлія Марченко і АТ «ПриватБанк» Євген Пуль.
«Ми надаємо знання з основ підприємництва, які стануть у нагоді як на етапі започаткування, так і розширення власної справи», - наголосила провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості Ганна Катеренюк.
Учасникам заходу розповіли про портал електронних послуг, умови участі в актуальних грантових проектах, особливості складання бізнес-планів, послуги бізнес-консультантів і нові технології швидкого кредитування приватних підприємців.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner