Мінмолодьспорт: Теренова Гра "Січ - сила і честь" ім. Чучупак

 

Організатори: «Січ: Сила і Честь» - теренова гра в Холодному Ярі - Черкаська обл.  
Мета - вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України.
- підвищення рівня знань про видатних особистостей українського державотворення, формування патріотизму, активної громадянської позиції та свідомості захисника України у підростаючого покоління; 
- виховання молоді на кращих традиціях запорозького козацтва, воїнів Холодного яру та Української повстанської армії з метою залучення сучасної молоді до вивчення історії України, традицій через ознайомлення з українською духовно-культурною спадщиною, сприяння зацікавленості та бажанню виявляти національно-патріотичні якості в повсякденному житті;
- виховання почуття національної гордості, любові до України, привернення уваги учасників заходу до традицій боротьби за незалежність українського народу; формування національно-патріотичної свідомості на основі героїки оспіваної в українських бойових піснях.
Актуальність всеукраїнських змагань полягає у своєчасності й необхідності передбачених ним заходів для дітей і молоді з метою виховання у них любові до України, заохочення до особистісного розвитку, мотивації підростаючого покоління до вивчення історії та культури на прикладі героїчного минулого своїх земляків.
Контактна особа Olya Konovalyuk
Детальна інформація за посиланням Facabook https://www.facebook.com/terenivka.sich/
Громадські партнери: Громадська організація "Всеукраїнський молодіжний рух "Національний Альянс": 43024, Волинська обл., м. Луцьк, пр. Молоді, 13б.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner