У рамках Тижня безпеки дорожнього руху 09 серпня в 21-му Державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління ДСНС України у Донецькій області

 

було проведено заняття з безпеки дорожнього руху для водіїв ДПРЗ-21 та Комунального закладу “Лиманського центру безпеки громадян”.
На запрошення фахівців служби безпеки дорожнього руху працівники Лиманського відділення Національної поліції проінформували присутніх про основні причини ДТП, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху. Крім того, було доведено інформацію щодо змін у правилах дорожнього руху України, роз'яснено права і обов’язки працівників патрульної поліції.
Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно, повага до водіїв та пішоходів.
Після проведеного вивчення правил безпеки дорожнього руху, на Ломоносівському озері були відпрацьовані практичні заняття з організації забору води при гасінні пожеж в умовах недостатньої кількості води, з відкритого водоймища.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner