Шановні мешканці громади! Відбувся конкурс з визначення перевізників автобусних маршрутів

 

У відповідності постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, з метою забезпечення якісного автотранспортного обслуговування населення Лиманської міської територіальної громади, 3 лютого 2022 року було проведено конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування.
Для участі у конкурсі було подано 2 (дві) заяви та комплекта документів від 2 (двох) перевізників на автобусні маршрути за лотом №1 та лотом №2:

1) автобусні маршрути за лотом №1”: №103 “Лиман (АС) - Карпівка (ЗА)”, №104 “Лиман (АС) - Іванівка (ЗА)”, №105 “Лиман (АС) - Торське (ЗА)”, №106 “Лиман (АС) - Терни (ЗА)”,  №108 “Лиман (ЗА Базарна) - Щурове (ЗА)”.
2) автобусні маршрути за лотом № 2:  №101 “Лиман (АС) - Шандриголове (ЗА)”, №102 “Лиман (АС) - Новоселівка (ЗА)”, №107 “Лиман (АС) - Закітне (ЗА)”,  №109 “Лиман (АС) - Ямпіль (ЗА)”.
В ході роботи конкурсного комітету було визначено переможців-перевізників у конкурсі. Рішення конкурсного комітету було оформлено відповідним протоколом.(додаток1
Переможцями конкурсу оголошено:
Перевізника ТОВ «ЮМВОСА» за лотом №1 та за лотом №2 з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. 
Наразі триває процедура оформлення відповідних документів.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner