Інформація управління агропромислового розвитку про проведену роботу станом на 05.03.2018 року

28.02.2018 р. на базі фермерського господарства «Престиж» (с. Торське, керівник – Журавльов О.В.) був проведений семінар-навчання з керівниками фермерських господарств, організований компанією «Хімагромаркетинг».
 Компанія «Хімагромаркетинг» співпрацює з господарствами Лиманської ОТГ не один рік, працює на ринку засобів захисту рослин більше 20 років та має в асортименті близько 80 препаратів захисту рослин, регуляторів росту, ад’ювантів, біопрепаратів, лінійки насіння кукурудзи і соняшнику та мікродобрив. На цьому заході були присутні аграрії Лиманщини та фермери з сусідніх Слов’янського та Ізюмського районів. Директор науково – інвестиційного управління компанії «Хімагромаркетинг», кандидат сільськогосподарських наук Андрощук В.В. ознайомив присутніх з інноваційними розробками засобів захисту рослин, наголосив на регламентах їх використання: фізичних властивостях робочого розчину для обробок, погодно-кліматичних умовах внесення, температурного режиму застосування, якості води, сумісності пестицидів, добрив та черговості їх змішування в бакових сумішах.
Також аграріям були представлені програми захисту зернових колосових, кукурудзи, соняшника та інших сільськогосподарських культур від бур’янів, шкідників та хвороб, особливості гібридів  кукурудзи та соняшнику угорської селекції.
Цей захід був проведений на високому науковому і технічному рівні, став пізнавальним і цікавим для аграріїв та доречним перед початком весняно-польових робіт, які не за горами.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner