з нагоди Дня Служби безпеки України!

 

Шановні працівники 2 сектору Слов'янського міського відділу 2 управління (з дислокацією в м. Маріуполь Донецької області) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях!
Прийміть мої щирі привітання з нагоди вашого професійного свята — Дня Служби безпеки України!
Вже шостий рік поспіль Україна протистоїть агресії Російської Федерації. За цей час наші захисники зуміли довести не тільки агресорові, а й всьому світові, що Україна – єдина та неподільна. І, говорячи про це, слід відзначити роль наших силовиків та спецслужб. 
Саме вони щоденно своєю невтомною працею бережуть український суверенітет та незалежність, дбають про національну безпеку.
Демонструючи професіоналізм, мужність, рішучість та наполегливість Ви заслужили визнання і пошану. 
Ваші патріотизм, самопожертва, відданість обраній справі та турбота про інтереси держави, стануть запорукою розквіту та процвітання України під мирним небом. 
Адже відстоювання та захист політичних, економічних та військових інтересів нашої країни, особливо у складних умовах сьогодення, робить вам честь!
Впевнений, що працівники Служби безпеки України і надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності, справедливості, професіоналізму.
У день вашого професійного свята від щирого серця бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту! Нехай і надалі турбота за інтереси українців надихає вас на нові здобутки у нелегкій державній службі. 

Міський голова  П.Ф. Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner