Повідомлення №2 про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації “Внесення змін до генерального плану м.Лиман Донецької області з розробленням плану зонування та детальних планів окремих територій”

 

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні» Лиманська міська рада повідомляє, що на розгляд громадськості виноситься проект містобудівної документації “Внесення змін до генерального плану м.Лиман Донецької області  з розробленням плану зонування та детальних планів окремих територій” та  звіт  про“Стратегічну екологічну оцінку” у складі містобудівної документації.
Відповідно до п.10 ст.17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»   містобудівна документація “Внесення змін до генерального плану м.Лиман Донецької області з розробленням плану зонування та детальних планів окремих територій” розглядається та затверджується Лиманською міською радою.
З проектом містобудівної документації “Внесення змін до генерального плану м.Лиман Донецької області з розробленням плану зонування та детальних планів окремих територій” та звітом про “Стратегічну екологічну оцінку” можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради за адресою: вул. Незалежності, б.46, м.Лиман, Донецька область, 84401 тел. (06261)4-12-34 та на офіційному сайті Лиманської міської ради  http://krliman.gov.ua/uk
Письмові пропозиції та зауваження подаються протягом 30 (тридцяти) днів з моменту опублікування до Лиманської міської ради Донецької області, за адресою: вул. Незалежності, б.46, м.Лиман, Донецька область, 84401 тел. (06261)4-12-34, E–mail: liman_arch@ukr.net.
Громадські слухання звіту про “Стратегічну екологічну оцінку” у складі містобудівної документації “Внесення змін до генерального плану м.Лиман Донецької області з розробленням плану зонування та детальних планів окремих територій” відбудуться 27.03.2020 о 10.00 в Лиманській міській раді, за адресою: вул. Незалежності, б.46, м.Лиман, Донецька область, 84401
Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

В проекті екологічна інформація наведена із статистичних даних, отриманих з відкритого доступу.
Потреба в необхідності проведення транскордонних консультацій щодо проекту відсутня.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner