з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників

 

Вітання міського голови  
Шановні жителі Лиманщини!
28 жовтня українці всього світу відзначатимуть 75-ту річницю Дня визволення України від фашистських загарбників! 
Щиросердно вітаю всіх нас із важливою, знаменною датою в житті українського народу. 
В цей день ми низько вклоняємося нашим захисникам і висловлюємо слова глибокої вдячності кожному земляку, адже знаємо: скільки б не минуло років, скільки б не змінилось поколінь українців — пам’ять про ті буремні роки назавжди залишиться у наших серцях! Жахливі часи, коли рідну землю розривали вибухи, тисячами гинули люди та вщент згорали села — все це назавжди залишиться у нашій пам’яті, викарбувано на сторінках історії незалежної України. 
Шановні ветерани! Ваші мужність та нескореність духу, відвага та героїзм  є зразком для молодого покоління українського воїна! Низький уклін та щира вдячність усім, хто віддав своє життя у боротьбі за існування українського народу. Світла пам’ять нашим ветеранам, які на власних плечах підіймали країну з руїн, відбудовували мирне життя в містах та селах. 
Але, на жаль, сьогодні наша країна знову не знає спокою — підступна, неоголошена війна руйнує сім’ї та калічить життя. Сьогодні на захист рідної землі, незалежності Батьківщини стали онуки визволителів 1944-го року. 
Вельмишановні ветерани Другої світової війни! Бажаю міцного здоров’я, довгих років життя та усіляких гараздів! Шановні учасники Операції об’єднаних сил на сході України! Дякуємо вам за самовідданість та любов до рідної землі!
    
Міський голова                        Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner