Вітаємо нашого земляка — чемпіона світу з радіоспорту.


Засідання чергової сесії Лиманської міської ради почалось з приємностей: до міської ради завітав Олексій Володимирович Іванько —  чемпіон світу з радіоспорту. Депутати, працівники виконкому та керівники бюджетних установ Лиманщини оплесками привітали спортсмена, заслуженого майстра спорту Олексія Іванько зі здобутим особистим золотом чемпіонату світу з радіоспорту, який відбувався на початку вересня у м. Сокчхо, Південна Корея.
Секретар міської ради Тетяна Каракуц вручила Подяку міської ради Олексію Володимировичу та від імені міської ради висловила йому подяку за видатний виступ та заслуги перед Лиманською громадою. До поздоровлень приєднався начальник відділу з національно-патріотичного виховання молоді та спорту Олексій Рокочий.
Довідка:
З 2 по 8 вересня місто Сокчхо, яке розташоване на березі Японського моря (Південна Корея), стало центром проведення 19-го чемпіонату світу з радіоспорту.
На змагання прибули представники трьох континентів з 34 країн світу. Делегація національної збірної команди України з радіоспорту була представлена 25 спортсменами, до складу якої увійшли Олексій Іванько та Сергій Штанько – Заслужені майстри спорту України. Серед здобутків наших спортсменів: 2 золота, 3 срібла і 3 бронзові нагороди. В групі чоловічої еліти, Олексій Іванько у вправі радіоорієнтування посів 3 місце.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner