Підприємництво - крок до успіху


Малий і середній бізнес  є важливою складовою економіки країни,  отже розвиток підприємництва  є одним  з найактуальніших питань сьогодення. Підприємницький дух передбачає спосіб мислення та поведінки, для якого характерне раціональне й систематичне прагнення отримувати прибуток на законних підставах у рамках свого фаху, своєї господарської діяльності. Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється Державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.
13.09.2018 на базі Лиманського міського центру зайнятості відбулось засідання комісії з питань надання одноразово допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Цього разу на розгляд комісії було представлено дві абсолютно різні та по-своєму оригінальні бізнес-ідеї. Валентина Осипа планує  займатись виробництвом та ремонтом одягу , вона не тільки захищала свій бізнес-план, але й наочно продемонструвала можливі моделі одягу для пошиття.
Другий кандидат Ніна Малина , яка  за фахом психолог, має численні сертифікати та великий досвід у цьому направленні , презентувала бізнес –план Психологічного центру. Члени комісії із зацікавленням розглянули її проект та зазначили,  що такий вид діяльності новий та  перспективний для м.Лиман, адже це направлення в нашому місті зовсім не розвинуте.
Отже, маючи бажання та залучившись підтримкою служби зайнятості кожен безробітний має реальний шанс змінити своє життя.
Бажаємо наснаги майбутнім підприємцям!

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner