Вітання міського голови з професійними святами

 

Вітання міського голови з Днем працівників лісу

Шановні працівники лісного господарства Лиманської громади!
Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівників лісу!
З чого починається Лиманщина? Ліси — безцінний дар нашої громади та особливе багатство всієї країни. Тож кожна лісова спеціальність має велике значення для природного комплексу ОТГ — ви ніби “екологічний десант”: захищаєте природу, забезпечуєте охорону здоров’я людини, дбаєте, плекаєте, зберігаєте.
Проте примноження цих природних зелених скарбів — обов’язок не лише лісників, а й всієї громади. Шановні земляки, замисліться! Ми живемо у мальовничому, зеленому краї і щоденна підтримка та дбайливе ставлення до цього подарунку природи — справа кожного з нас, ми разом повинні робити все, аби насадження Лиманщини примножувались.
Шановні працівники лісного господарства Лиманської громади! Той гармонійний ритм, у якому ви живете із природою, заслуговує щирого визнання. Тож від всього серця бажаю вам цієї гармонії у житті: міцного здоров’я, достатку та злагоди у ваші домівки!

Лиманський міський голова    Петро Цимідан

 

Вітання міського голови до Дня фармацевтичного працівника України.

Шановні фармацевти Лиманщини!
З нагоди вашого професійного свята прийміть від мене щирі вітання!
У цей день хочеться вам подякувати за наполегливу та самовіддану працю заради підтримки найдорожчого, що є у людини — здоров’я. Щодня ви працюєте та покращуєте забезпечення Лиманської громади високоякісними та ефективними лікарськими засобами. Той ентузіазм, професійність, глибокі фахові знання та досвід і все заради високої мети — здоров’я людей — заслуговують найвищої оцінки суспільства.
Громада дякує вам, шановні фармацевти! Бажаємо всім вам здоров’я, доброї долі та здійснення заповітних мрій!

Міський голова                        Петро Цимідан

 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner