Новий навчальний рік розпочався для учнів Лиманської загальноосвітньої школи №2 весело та цікаво


10 вересня 2018 рроку відбулася урочиста лінійка присвячена відкриттю Олімпійського тижня. Внести олімпійський та державний прапори  було доручено найкращим спортсменам та учням школи. Цього дня до школи завітали: начальник відділу з національно-патріотичного виховання молоді та спорту – Рокочий О.О., директор дитячо-юнацької спортивної школи – Мовчан В.Г., заслужений тренер України з важкої атлетики – Рокочий Є.О., які побажали учням міцного здоров’я та успіхів у спортивному житті.
Тренер з важкої атлетики Кривинець Р.В. прокоментувала виступи переможців та учасників обласних та всеукраїнських змагань : Ткачової К., Фесенко Ю., Стрельнікової А., Архипенко К., Войтова В., Архипенко Д., Мащенко О., Незнаєва М.
Вихованці спортивної секції дзюдо разом зі своїми тренерами Рогоза О.І та Бєловим О.С. продемонстрували свої вміння та навички з мистецтва дзюдо, чим привернули увагу дітей та бажання займатися у даній секції.
Свято закінчилося олімпійською ходою, в якій прийняли участь учні 1-11 класів, почесні гості, вчителі та батьки.
Тож побажаємо всім добра , щастя, великої наполегливості і наснаги у підкоренні нових спортивних висот, бо попереду на дітей ще  чекає  багато цікавих змагань.

 

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner