Радіоспорт чемпіонат світу, Корея.


З 2 по 8 вересня м. Сокчхо, яке розташоване на березі Японського моря (Південна Корея) стало центром проведення 19-го чемпіонату світу з радіоспорту.
Протягом тижня, 375 спортсменів боролися у радіоорієнтуванні, спринті і класиці на діапазонах 3,5 і 144 МГц.
Запропоновані спортсменам складні дистанції у лісових масивах ускладнювалися присутністю на місцевості багатої кількості рисових полів та швидкісних магістралей, тож спортсменам приходилося шукати не тільки передавачі, які були сховані на місцевості, а і шляхи з тунелями для подолання штучних перешкод.
Делегація національної збірної команди України з радіоспорту була представлена  25 спортсменами, до складу якої увійшли Олексій Іванько та Сергій Штанько – Заслужені майстри спорту України (м. Лиман).
Серед здобутків наших спортсменів: 2 золота, 3 срібла і 3 бронзові нагороди.
В групі чоловічої еліти,  Олексій Іванько у вправі радіоорієнтування посів 3 місце особисто, а Сергій Штанько у групі Ч40 виборов перше місце.
Другий день змагань у класиці 3,5 МГц приніс нашим спортсменам бронзову нагороду у командному заліку.
Третій день - вправа «спринт» -  Олексій виборює особисте золото чемпіонату світу, яке стає першим для національної збірної України в цій програмі, а Сергій у групі Ч40 стає другим..
Четвертий день змагань приніс командне срібло на дистанції класики 144МГц.
Усього, на змагання серед найсильніших прибули представники трьох континентів з 34 країн світу
Особисту подяку радіоспортсмени, тренера і федерація висловлюює директору національного природного парку "Святі Гори" Сергію Приймачуку за багаторічну допомогу в організації і проведенні навчально-тренувального процесу для підготовки спортсменів нашої області до всеукраїнських та міжнародних змагань, і надану можливість у проведенні змагань міського та обласного рівнів на території парку

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner