Лиман відзначив 75-ту річницю визволення Донбасу від фашистських загарбників!

 

о 09.00 на майдані Гвардійський біля пам’ятного знаку воїнам-визволителям Лиманщини відбувся мітинг. Присутні ветерани Другої світової війни, керівництво міста, представники відділів виконавчого комітету міської ради, організацій, установ, навчальних закладів, громадських організацій.
На мітингу виступили: міський голова Петро Цимідан, голова ради міської організації ветеранів війни, праці і Збройних Сил України — Людмила Морозова. Учасники художньої самодіяльності ЦКД ім. Горького виконували пісні. Присутні вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали вінки і квіти до пам’ятного знаку. 
- 09.00 у мікрорайоні “Південний” біля меморіалу “Батьківщина-мати” відбувся мітинг та покладання квітів. Присутні керівництво міста, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій залізничного транспорту, навчальних закладів, громадських організацій. 
На мітингу присутніх привітав: заступник міського голови Володимир Фесенко. Присутні вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали вінки і квіти до меморіалу. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner