Вересень розпочався добре: 2 мікрорайони міста відзначили свої свята.

 

1 вересня — День мікрорайону "Заводський".
На майданчику біля МБК "Зеленоклинський" дорослі та малі жителі мікрорайону почали збиратися задовго до початку самого свята: там працювали розважальна дитяча програма міського будинку культури, батути, а також святкова торгівля.
Привітати місцевих жителів зі святом завітав міський голова Петро Цимідан. Він подякував зеленоклинцям за підтримку та довіру, а також наголосив, що всі питання, які були поставлені у ході останнього виїзного прийому стосовно мікрорайону, будуть вирішені. Окрім привітання, у Петра Федоровича була важлива місія на цьому святі: нагородити відзнаками за плідну роботу та активну участь у житті мікрорайону місцевих активістів. Також до свята приєднався депутат міської ради Валерій Гергель. 
Далі жителів Зеленого Клину вітали музичні та танцювальні колективи.
Закінчили офіційну частину свята масовим запуском повітряних кульок, після чого розпочалась дискотека. 

 

2 вересня — День мікрорайону “Північний”.
Майданчиком для святкування, ігор, конкурсів, розваг та концерту стала площа навпроти ЗОШ №3. Там панував веселий дитячий гомін: розважальна дитяча програма від міського будинку культури “Зеленоклинський”, безліч подарунків дітлахам, батути, а також святкова торгівля робили свою справу — діти були задоволені, батьки були щасливі. Привітати місцевих жителів зі святом завітав міський голова Петро Цимідан, секретар міської ради Тетяна Каракуц та депутат міської ради Надія Авдєєнко. Окрім привітань та приємних побажань, керівництво громади нагородили відзнаками за плідну роботу та активну участь у житті мікрорайону місцевих активістів. 
Далі жителів мікрорайону “Північний” вітали музичні та танцювальні колективи.
Закінчила офіційну частину свята дискотека. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner