Срібні призери чемпіонату світу

 

У столиці Казахстану місті Астана відбулися змагання чемпіонату Світу серед студентів. Жіноча студентська збірна України - срібний призер змагань!
На шляху до фіналу команда на груповому етапі здолала збірні: Польщі – 8 : 2; Канади – 3 : 2; Росії – 2 : 1; Ізраїлю – 6 : 2.
У півфінальній грі наші дівчата зіграли у нічию в основний і додатковий час – 1 : 1 зі збірною Франції, а у серії пенальті перемогли з рахунком 3 : 1.
Нажаль у фінальній грі збірна України не зуміла повторити успіх і програла Росії – 0 : 2. Все ж срібні призери чемпіонату Світу серед жіночих студентських збірних!
Приємно відзначити, що у складі збірної команди України виступала вихованка Лиманського і Донецького футзалу і, зокрема, «Багіри»- ДЮСШ м. Лиман Аліна Бундюк, яка за домовленістю сторін нині виступає за столичний клуб «ІМС»- НУХТ у чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги – вони ж чемпіонки і володарки Кубку України. А першим тренером А. Бундюк є Олександр Резніков, тренер Вищої категорії з фут залу- ФК «Багіра» м. Лиман Вітаємо тренера і всю Донеччину з успіхом!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner