Проведено розкриття пропозицій учасників конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення вивезення твердих побутових відходів!

 

30 серпня 2018 року в приміщені виконавчого комітету Лиманської міської ради під головуванням заступника міського голови Муравльова О.М. відбулось розкриття пропозицій учасників конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення  твердих побутових відходів на території міста Лиман з державного сектору. На конкурс було подано одну пропозицію  комунальним підприємством «Лиманський «Зеленбуд». Конкурсна комісія розглянула подану пропозицію та надала оцінку по критеріям пропозиції умов конкурсу. Основні критерії оцінки які були оголошені в умовах конкурсу це наявність  позитивного досвіду роботи з надання послуг із вивезення твердих побутових відходів з  території державного сектору міста  Лиман, наявність працівників відповідної кваліфікації, рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічним обладнанням, спеціалізованою технікою. Подана пропозиція КП “Лиманський “Зеленбуд” згідно методики оцінки відповідає вище вказаним критеріям. Також запропонований тариф 13,54 грн. з одного мешканця який є обґрунтований та введений в дію з 1 липня 2018 року, згідно рішення виконавчого комітету Лиманської міської ради від 23.05.2018 №163. 
На підставі вище вказаного розглянувши дану пропозицію по вивезення  твердих побутових відходів на території міста Лиман з державного сектору конкурсною  комісією прийнято рішення визначити виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Лиман з державного сектору КП “Лиманський “Зеленбуд” , з  встановленням тарифу на вивезення твердих побутових відходів 13,54 грн з одного мешканця.

Відділ екології та природних ресурсів.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner