Консалтинговий простір

 

28.08.2018 року в рамках роботи «Центру розвитку підприємництва» у Лиманському МЦЗ відбувся захід для клієнтів служби зайнятості, метою якого було інформування про роботу «Консалтингового простору» та формування бізнес мислення.
Провідний фахівець з профорієнтації ознайомила присутніх з новітніми технологічними розробками он-лайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», з діючими грантовими програмами, громадським проектом масових відкритих онлайн -курсів «Prometheus» та зазначила, що у консалтинговому просторі можна отримати вичерпну інформацію стосовно започаткування власної справи. Також розповіла, що всі бажаючі можуть пройти професійне тестування з метою виявлення нахилів до підприємництва, у тому числі із застосуванням психодіагностичних методик.
Робота Консалтингового простору у приміщенні Лиманського міського центру зайнятості триватиме і надалі,адже має на меті надати суттєву допомогу тим, хто тільки планує відкрити власну справу, а для діючих підприємців це-шанс отримати корисні поради та підвищити успішність бізнесу, розглянути можливість створення нових робочих місць.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner