Тренінг щодо бізнес-планування

 

В рамках роботи «Центру розвитку підприємництва» у Лиманському МЦЗ 22.08.2018року відбувся черговий тренінг щодо основ бізнес-планування, який проходить як для осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості так і для  діючих підприємців. На заході були присутні представники державних органів, учасники проекту «Український Донецький куркуль».  
Представник Лиманської міської ради надала інформацію, як зареєструватися і стати учасником програми «Український Донецький куркуль», а також, які документи для цього необхідні, розповіла про умови участі у грантовій програмі, поділилась актуальними бізнес-ідеями для отримання гранту, також проінформувала про особливості складання бізнес-планів.
Учасники були проінформовані про компенсаційні виплати Державної Служби Зайнятості для роботодавців за працевлаштування безробітних осіб, програмними продуктами «Твій власний центр розвитку підприємництва», «Центр професійної орієнтації», також про сучасний сервіс «Електронний кабінет роботодавця».
На заході було обговорено багато питань стосовно відкриття власної справи, опадаткування, створення нових робочих місць.
Такі заходи проводяться щосереди у приміщенні Лиманського МЦЗ о 10 годині , завдяки ним всі бажаючі можуть отримати вичерпні відповіді на запитання щодо створення та розвитку власного бізнесу. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner