Рятувальники з лісівниками провели спільний рейд у лісових масивах

 

Ліс – це наше спільне національне надбання, яке ми повинні берегти задля майбутніх поколінь. Щорічно лісові пожежі завдають величезних збитків природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на літній період. Практично всі лісові пожежі в Україні є наслідками неправильного поводження з вогнем, тобто виникають через порушення правил пожежної безпеки в лісах.
19 серпня з метою попередження випадків виникнення лісових пожеж співробітники 21-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно з представниками державного підприємства «Лиманське лісове господарство» провели спільні профілактичні рейди у лісових масивах в районі Блакитних озер, які своєю красою краєвидів та чистим повітрям приваблюють багатьох жителів Донеччини.
Під час роз’яснювальної роботи рейдова група нагадала громадянам правила пожежної безпеки в екосистемах та попередили про адміністративну відповідальність, що виникає при їх порушенні.
Під час профілактичних заходів серед відпочиваючих розповсюджувалися пам’ятки, в яких чітко викладено алгоритм безпечного відпочинку.
У пам’ятках, які розповсюдили серед відпочиваючих рятувальники, йшлось також про безпечний відпочинок на воді. Особливо наголошувалось про необхідність пильнувати дітей та заборону купання у нетверезому стані та в невизначених для цього місцях.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner