Тренінг щодо бізнес-планування

 

У Лиманському міському центрі зайнятості 08 серпня 2018 року відбувся семінар-тренінг щодо основ бізнес-планування для осіб, які планують створити власний бізнес або прагнуть взяти участь у конкурсних відборах грантовій програми «Український донецький куркуль». Учасниками заходу були роботодавці,  безробітні особи які перебувають на обліку у службі зайнятості, а також переможець проекту «Український донецький куркуль» Юрій Лобода.
Підприємець зазначив, що для отримання будь якої грантової підтримки необхідно надати бізнес – план, в якому визначити пріоритетні цілі та завдання, напрями діяльності, обґрунтувати необхідні ресурси та засоби їх використання. Також Юрій розповів про свій бізнес. 
Чимало  запитань було поставлено Заступнику начальника відділу взаємодії з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості Олені Богдан, яка розповіла про компенсаційні виплати Державної Служби Зайнятості для роботодавців за працевлаштування безробітних осіб. Надала інформацію, як стати учасником регіональної програми «Український Донецький куркуль», а також, які документи для цього необхідні, розповіла про умови участі у грантовій програмі.
Захід пройшов цікаво, кожний з присутніх отримали корисну інформацію, обговорили свої ідеї, та поділились своїми враженнями. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner