Спільними зусиллями – до професійної реалізації

 

По-різному складаються долі людей, у кожного своя стежинка в житті. Щоб досягти своєї мети людина перебуває в постійному пошуку, а досягнувши її, стає самодостатньою, розкривається як особистість та відчуває себе повноцінною частиною соціуму. З різних причин багатьом людям це не вдається. Найважче реалізувати себе у житті та досягти професійного успіху людям з інвалідністю.
Сергій Мишньов – особа з інвалідністю ІІ групи, звернувся до служби зайнятості з  метою знайти підходящу роботу, і результат не забарився, бо хто шукає – обов'язково знаходить. 
ТОВ «БК «Промжилбуд» було заявлено вакансію з можливістю працевлаштування особи з інвалідністю. Фахівцями Лиманського центру зайнятості було проведено он-лайн співбесіди безробітних з директором будівельної компанії. Сергій дуже хвилювався в очікуванні результату. Сьогодні Сергій Мишньов з задоволенням працює в ТОВ «БК «Промжилбуд», відчуває себе потрібною і успішною людиною. 
Директор компанії Сергій Труш при зустрічі зазначив: «Люди з інвалідністю в змозі ефективно працювати, навіть краще, ніж інші працівники, бо їх прагнення досягти успіху незрівнянно вище ніж у інших. У таких людей варто повчитися наполегливості в досягненні своєї мети, навчитися переборювати труднощі й перешкоди».
Сподіваємося, що колишній безробітний і надалі успішно працюватиме саме на цьому підприємстві, адже керівництво та колектив дуже тепло зустріли його та допомагають опановувати нові умови праці.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner